MAIN MENU

Sreach:

Contact Editor:

Add:No.2 Dong
Chang'an
Avenue,Beijing
China (100731)
Tel:(010)51651200-623
Fax:(010)65677512

Home> Translators Workshop> Quiz

第八十九期 我问你答

2017-07-10 02:34:57

汉译英

1. 扶老人风险基金

  • 答案:risk fund for those who help the elderly

2. AR录取通知书

  • 答案:AR admission notice

3. 商业养老保险

  • 答案:commercial pension insurance

4. 人造太阳

  • 答案:artificial sun

5. 圣安德烈勋章

  • 答案:the Order of St. Andrew the Apostle

英译汉

1. credibility/trust crisis

  • 答案:信任危机

2. registration for freshmen

  • 答案:新生报到

3. social security system

  • 答案:社会保障体系

4. cooling system

  • 答案:冷却系统

5. the Presidential Medal of Freedom

  • 答案:总统自由勋章

All articles marked with "Article type: Original" posted on the website of the Ministry of Commerce and its sub-sites are copyrighted by this Website and its sub-sites. Any reproduction or use by any other websites, media or individuals must be attached with a clear indication of "Source: Ministry of Commerce Website".

All articles posted on this website or its sub-sites marked with "Article type: reproduced" or "Article type: translated" and "Article type: redistributed" come from other media, and are provided solely for the user's information, which does not mean this Website or its sub-sites endorse the ideas thereof or assume any legal liability or responsibility for their authenticity. Any other media, websites or individuals must maintain the source of information indication on this Website or its sub-sites when using the information, and shall assume legal liability for the use.