MAIN MENU

Sreach:

Contact Editor:

Add:No.2 Dong
Chang'an
Avenue,Beijing
China (100731)
Tel:(010)51651200-623
Fax:(010)65677512

Home> Translators Workshop> Quiz

第八十八期 我问你答

2016-12-09 11:08:39

汉译英

1. 小学

  • 答案:primary school

2. 双语学校

  • 答案:bilingual school

3. 学前班

  • 答案:preschool

4. 幼儿园

  • 答案:kindergarten

5. 托儿所

  • 答案:nursery

英译汉

1. community college

  • 答案:社区大学

2. fall semester

  • 答案:秋季学期

3. spring semester

  • 答案:春季学期

4. boarding school

  • 答案:寄宿学校

5. vocational school

  • 答案:职业学校

All articles marked with "Article type: Original" posted on the website of the Ministry of Commerce and its sub-sites are copyrighted by this Website and its sub-sites. Any reproduction or use by any other websites, media or individuals must be attached with a clear indication of "Source: Ministry of Commerce Website".

All articles posted on this website or its sub-sites marked with "Article type: reproduced" or "Article type: translated" and "Article type: redistributed" come from other media, and are provided solely for the user's information, which does not mean this Website or its sub-sites endorse the ideas thereof or assume any legal liability or responsibility for their authenticity. Any other media, websites or individuals must maintain the source of information indication on this Website or its sub-sites when using the information, and shall assume legal liability for the use.